Čas na kávu? Spríjemni si ju čítaním ...

Prečo žiarlime a čo s tým robiť?

Poznáš ten pocit, keď Ti zovrie srdce pri pohľade na atraktívnu ženu v blízkosti Tvojho muža? Odkiaľ sa v nás ženách berie žiarlivosť a prečo sa cítime ohrozené? Žiarlivosť je v skutočnosti skvelý nástroj k pochopeniu samej seba. Ako s ňou teda pracovať, aby nám neničila partnerstvo?

Ako zistím, či som si vybrala správneho partnera?

Koľkokrát si sa zamýšľala nad tým, či si si vybrala správneho partnera? Výberu partnera venujeme veľa energie a pritom mu predchádza ešte jedna dôležitá vec. Ako teda zistíš, či si si vybrala správne?

Ako na neho zabudnúť?

Nevieš na neho zabudnúť? Neustále premýšľaš nad tým, čo by bolo, keby...? Tak som sa kedysi dávno cítila aj ja. Až kým som nepochopila jednu zásadnú vec!

Otázky, ktoré mi pomohli k úspechu

Týchto 16 otázok si pravidelne kladiem a aj vďaka nim a odpovediam na som sa stala úspešnou ženou. Poď zistiť, ktoré to sú a polož si ich tiež!

Môj muž sa stará len o seba. Čo s tým?

Máš pocit, že Tvoj muž sa stará len o seba a Ty si zostala na všetko sama? Nezúfaj! V tomto článku Ti prezradím pravidlo číslo 1, vďaka ktorému si Ťa začne znova všímať... a ako sa stať pre muža neodolateľnou!

Minulosť sa dá zmeniť! Ako na to?

Predstav si svet, v ktorom Ťa minulosť nedrží, ale naopak – dáva Ti silu a múdrosť žiť život podľa svojich predstáv. Znie Ti to ako rozprávka? A čo ak Ti poviem, že minulosť sa dá zmeniť? A čo ak vôbec neexistuje?

Jednoduchá technika, ktorá Ti vráti silu

Odhaľ jednoduchú a zároveň život meniacu techniku, ktorá Ťa vytrhne z bezmocnosti a vráti Ti silu pohnúť sa vpred.

Ako si pritiahnuť to, po čom túžiš? Dá sa to aj bez námahy?

Snívaš o živote plnom radosti, lásky, hojnosti a úspechu? O živote, v ktorom sa cítiš naplnená, šťastná a spokojná sama so sebou? A predsa máš pocit, že je to ťažké či pre Teba priam nemožné to dosiahnuť? Zisti, ako na to úplne prirodzene a bez námahy.

Ako v sebe prebudiť ženskosť?

Potrebuješ podporiť svoju ženskosť? Existuje jedna kľúčová esencia, na ktorú my, ženy, veľmi často zabúdame. Poď sa so mnou pozrieť na to, čo ženská energia vo svojej podstate vlastne predstavuje a ako v sebe prebudiť ženskú esenciu.

Okamžitá úľava, keď prídu negatívne myšlienky

Tento jednoduchý trik Ti pomôže zmeniť Tvoj pocit, Tvoj deň a aj Tvoj život k lepšiemu. Vyskúšaj si ho sama a uvidíš, ako rýchlo príde zmena Tvojho vnútorného pocitu. Každá to občas zažívame....